Avantaje & dezavantaje: Manichiura cu oja semipermanenta

Intrucat ca exista aspecte pozitive si negative pentru fiecare lucru, fie mic, fie mare, ar fi important sa nu le ignoram si sa le acordam atentia cuvenita.

Inainte de a va decide ce model de manichiura cu oja semipermanenta de la Magic Nails sa alegeti, va trebui sa cunoasteti cateva lucruri despre manichiura semipermanenta, cea mai ravnita tendinta a momentului!

Avantaje oja semipermanenta

Unghii colorate cu oja semi permanentaIn primul rand, cel mai mare avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta este durata, in raport cu clasicul lac de unghii disponibil pe piata. Desigur, acest lucru nu este absolut sigur, deoarece un model poate rezista si doar o saptamana daca nu il ingrijiti in mod corespunzator.

Un alt avantaj este ca va protejeaza unghiile de peeling si astfel ele nu se rup, ajutand totodata sa creasca mai repede decat v-ati obisnuit.

In cele din urma, avantajul versatilitatii este si cel mai semnificatv, deoarece puteti miza pe orice estetica menita sa va avantajeze forma unghiilor. In plus, tendintele in materie de manichiura se schimba constant, iar oja semipermanenta este pregatita sa faca fata cu brio acestor schimbari.

Top 3 nuante oja semipermanenta in 2017

Tot ce aveti nevoie pentru a va curata unghiile sunt bucati de bumbac cu acetona, pe care le puneti pe unghii si apoi inveliti cu folie si asteptati 15-20 minute pentru ca oja sa se dizolve.

Dezavantaje oja semipermanenta

Pe de alta parte, dezavantajul este, in primul rand, faptul ca este de obicei mai scumpa decat lacul simplu, insa avand in vedere ca dureaza mult mai mult, acest dezavantaj ramane unul discutabil.

Procesul minutios de ingrijire. Inainte de a incepe sa faceti manichiura semi-permanenta trebuie sa faceti o manichiura de rutina, care vizeaza indepartarea cuticulelor unghiilor pentru o stabilitate mai buna a culorii alese.

De asemenea, prin spalarea vaselor si, in general, prin contactul cu apa o sa va ruinati unghiile mult mai repede decat in cele trei saptamani promise, deci solutia este aceea de a folosi manusi la contactul cu produsele de curatenie folosite prin casa. Numai in acest fel veti putea sa pastrati manichiura cu oja semipermanenta ca in prima zi.

Pasul urmator este utilizarea uleiului hidratant pentru cuticulele dvs., care hidrateaza simultan pielea. De asemenea, este recomandat sa folositi crema de maini de 1-2 ori pe zi
In cele din urma, aplicati un strat de intaritor pe unghii, care ofera atat o nivelare excelenta cat si o predispozitie mult mai scazuta pentru ruinarea unghiilor.

Manichiura cu gel

Gelul este o metoda ingenioasa pentru finisarea unghiilor artificiale, folosita de mai multi ani, in special pentru a satisface nevoile femeilor carora le cresc greu unghiile.

Cu gelul potrivit, o forma speciala si radiatii ultraviolete puteti sa oferiti unghiilor dumneavoastra forma mult dorita. Un proces foarte rezistent, care poate fi mentinut pana la o luna. Este singura metoda care face ca unghiile sa arate natural. Gelul este inodor si foarte rar detasat de unghia propriu – zisa.

In ceea ce priveste dezavantajele metodei, timpul pentru constructia unghiilor cu gel ajunge si la o ora si jumatate. Daca respectiva constructie se rupe, trebuie sa eliminati gelul cu totul si sa construiti unghia de la zero.

Gelul poate ajuta unghiile sa creasca mult timp, dar acest lucru nu inseamna ca nu degradeaza unghia in timp. Materialul din alcatuirea unui astfel de gel este un lichid care se usuca numai cu o lampa UV speciala. Avantajele sale sunt ca este complet transparent (vorbind despre versiunea clear), este lucios, exista o mare varietate de culori si permite o perfectiune permanenta.

Dezavantajele constau in faptul ca unghiile cu gel pot fi indepartate numai cu pila speciala. Daca stilistul nu stie si nu este specializat in unghia artificiala, poate crea usor un prejudiciu pentru unghiile naturale, asadar, acesta nu poate fi prelucrat de oameni care nu stiu.