Brangelina divorteaza! Presa internationala declara divortul secolului XXI!

Cu siguranta ati auzit cea mai noua bomba din lumea mondena. Presa din toata lumea a anuntat divortul la care nimeni nu se astepta.

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt. Aceasta veste i-a surprins si intristat pe multi admiratori ai celor doi mari actori, dar si pe cei care credeau in relatia perfecta. Pentru oameni din intreaga lume, cuplul Brangelina reprezenta un model de viata, iubire, admiratie si respect. Visele tuturor admiratorilor au fost spulberate odata cu anuntul separarii celor doi. In acest sens circula o serie de comentarii pe retelele de socializare precum: Brangelina divorteaza. Dragostea adevarata nu exista.

Motivele divortului au fost intens dezbatute, in toate colturile lumii, de la motive precum infidelitatea lui Brad si pana la maniera stricta in care acesta alegea sa-si educe copiii. In actele oficiale, Angelina Jolie a declarat ca motivul divortului este determinat de diferentele ireconciliabile dintre cei doi si a cerut custodia totala a celor 6 copii pe care acestia ii au impreuna, 3 biologici si 3 adoptati.

In cazul unui asemenea divort, oamenii si-au pus problema modalitatii in care cei doi fosti soti isi vor imparti averea de 400 de milioane de dolari.

Cei doi actori au divortat dupa 12 ani de relatie si 2 de mariaj. Relatia lor a inceput cu un scandal, intrucat actorul era casatorit in acea vreme cu actrita Jennifer Aniston. Presa specula o relatie intre el si Angelina Jolie, ce s-a dovedit adevarata, cei doi anuntand oficial acest lucru abia dupa ce Brad Pitt a divortat de Jennifer.

Viata de cuplu a fost afectata si de operatia de dubla mastectomie suferita de actrita in februarie 2013. Toate aceste evenimente si schimbari din viata celor doi au dus la separarea lor. Presa internationala o sa scrie mult timp de acum incolo despre acest eveniment, iar noi detalii vor iesi la suprafata.

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

BLAIR.RO - Revista online dedicata publicului feminin din Romania.

SUNTEM PREZENTI PE: