Cel mai bun anticearcan. Produse pentru ingrijirea ochilor

Toti ne-am confruntat cu cearcanele, cel putin o data in viata. Asta se intampla in cazul persoanelor care nu au problema genetica, pentru ca, stiti sau nu, exista anumite persoane care mostenesc cearcanele de la parinti. In aceste cazuri nu se poate face nimic pentru a inlatura problema; ea poate fi doar tinuta sub controlul cu ajutorul unui anticearcan bun.

 

Ce sunt cearcanele si de ce ne deranjeaza atat de tare?

In principiu, cam orice imperfectiune care apare la nivelul fetei, ne deranjeaza, tocmai pentru ca aceasta este prima care intra in contact cu interlocutorii nostri. De aceea ne deranjeaza si cearcanele, poate la fel de mult cum ne deranjeaza acneea. Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si sensibila, astfel ca se lasa influentata de o serie extinsa de factori. In aceste momente, formeaza riduri de tegument, pungi, culori inchise sau chiar santuri. Toate acestea sunt semne ca pielea din jurul ochilor nu este atat de sanatoasa precum ar trebui.

 

De ce apar cearcanele?

Vorbim de aceasta data despre cauzele care nu tin de componenta genetica, ci despre cele externe, care pot produce cearcanele sau care le pot agrava. Printre acestea, se numara:

Stresul – in contextul actual, din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu stresul de zi cu zi; munca, scoala, curatenie, drumuri de colo colo pentru a rezolva problemele. Aceste surse de stres sunt inevitabile, iar, odata cu ele, apar si cearcanele, care sunt destul de inestetice si care ne seaca de fiecare data.

Capilare rupte – asa cum spuneam si mai devreme, pielea de sub ochi este foarte subtire, iar capilarele este normal sa fie foarte sensibile. Acestea se rup foarte usor, mai ales din cauza stresului, pe care l-am mentionat anterior. Pentru a recunoaste aceasta cauza, fiti atenti la culoarea de sub ochi; daca aceasta este violet, atunci inseamna ca va confruntati cu aceasta problema.

Lipsa de fier – deficitul de fier este cel care cauzeaza anemia. Aceasta poate fi identificata in special prin culoarea inchisa a zonei de sub ochi.

Cearcanele pot avea si o serie de cauze naturale, printre care se numara imbatranirea. Ati observat ca, pe masura ce inaintati in varsta, zona de sub ochi devine ceva mai inchisa la culoare, lucru deloc placut. Cauza insa, este una naturala si nu putem combate efectele decat cu ajutorul celui mai bun anticearcan.

Lipsa de somncate nopti ai pierdut? Incearca sa faci o scurta analiza a trecutului apropiat sau indepartat si vei primi singura raspunsul la problema pe care o ai. Atunci cand mergem in club cateva nopti la rand, pielea de sub ochi nu va mai arata la fel de bine. Ne vom trezi cu ochii umflati si cu pielea maronie, tocmai din cauza ca nu am dormit atat cat ar fi trebuit.

Alimentatia – este importanta in orice aspect, mai ales atunci cand vine vorba despre sanatate. Este importanta si tocmai de aceea, ea trebuie sa fie tinuta sub control, astfel incat sa nu genereze efecte neplacute, cum se intampla cu cearcanele de sub ochi. De aceea, specialistii ne recomanda sa bem cat mai multa apa, sa mancam fructe si legume, astfel incat sa avem toate vitaminele si mineralele necesare pentru a avea un aspect sanatos al tenului.

Cine sufera de cearcane?

Daca observi ca ai asemenea probleme in familie, cel mai probabil, pe masura ce inaintezi in varsta, vei prelua din trasaturile parintilor sau bunicilor. De aceea, este bine sa folosesti dinainte cel mai bun anticearcan din lume natural sau artificial, dar care sa te ajute sa tii sub control aceasta problema care este inevitabila.

De asemenea, daca aveti multe nopti nedormite, trebuie sa va asteptati la asta, daca aveti lipsa de fier sau vitamine din organism. Desigur cearcanele pot indica si boli ceva mai grave, insa, in cele mai multe cazuri, indica cauze obisnuite, normale, iar efectele acestor se pot combate cu cel mai bun anticearcan iluminator.