Cele mai ingenioase locatii de nunta

Fie ca iti doresti ca nunta ta sa fie ceva clasic sau ceva original, este vorba despre un moment special in viata ta, iar locul in care se va desfasura reprezinta si decorul amintirilor tale.

Pentru ca stim cat de important este sa gasesti restaurantul sau salonul care sa se dovedeasca locul de vis pentru ceremonia ta, iti prezentam un top al celor mai ingenioase sau mai sofisticate locatii de nunta.

1. Wedding House

Ii invitam pe oaspetii votri intr-un decor de gradina, asa cum nu s-a mai vazut prin imprejurimile noastre. Cei de la Wedding House au organizat totul, astfel incat sa multumeasca preferintele celor care vor sa iasa din contemporan sau din traditional si sa isi sarbatoreasca momentul casatoriei intr-o gradina boema.

Fiind una dintre cele mai ingenioase locatii nunta din Bucuresti, este perfecta pentru petreceri romantice sau country, decorul fiind unul original. Pe langa ornamentele din lemn, interiorul de inspiratie vintage si atmosfera relaxata, organizatorii se asigura ca aveti si cele mai chic invitatii custom-made, cu o grafica sugestiva.

Este un spatiu dedicat celor care nu vor scaune din satin, vesela din cristal si decor glam.

Este una dintre acele locatii de nunta de poveste, cu o casuta alba cu ferestre albastre si cu poteca din lemn intr-o gradina cu leagan din sfoara decorata cu flori colorate.

2. La Seratta

Nu ne indepartam foarte mult de stilul celor de la Wedding House si poposim intr-un spatiu nu foarte diferit, dar care se diferentiaza printr-o abordare oarecum clasica. La Seratta este localizata pe o proprietate privata de la marginea Bucurestiului. Nu lipseste gradina luxurianta, pe care o poti amenaja dupa propriul gust si nici foisorul elegant langa un salon modern.

Ceea ce promite aceasta locatie de nunta este imbinarea perfecta a arhitecturii clasice cu elemnte de decor contemporane, devenind alegerea ideala pentru cuplurile visatoare si romantice.

De asemenea, organizatorii propun fascinatia unui local cu un ambient artistic prin elementele lucrate manual la un butic de creatie de pe meleagurile indepartate ale Italiei.

Asadar, daca nunta visurilor tale inseamna rafinament, bun gust si un spatiu amenajat in maniera artistica, acesta este locul care le imbina cu succes pe toate.

3. The Roof

Pentru cei care sunt cautarea unor locatii nunta altfel decat saloanele standard pentru evenimente, propunem un concept moden si inedit. The Roof poate sa insemne o petrecere la inaltime atat la propriu, cat si la figurat. Este un spatiu construit din sticla, in care mirii se pot bucura de privelistea cerului si de o panorama deosebita.

Interiorul poate include pana la 300 de persoane in sezonul cald si pana la 120 de invitati pe timpul iernii.

Este un local elegant si modern pentru cei care vor sa imbine nonconformismul cu un decor sofisticat, ce se remarca printr-o instalatie deosebita de lumini ambientale. Asadar, daca iti doresti ceva intim, intr-o atmosfera moderna si originala, intereseaza-te din timp de oferta pentru un astfel de eveniment aici.

4. Palatul Ghica

Venim cu o propunere si pentru cei mai pretentiosi, care isi doresc o locatie de nunta memorabila, demna de clipe de poveste. Palatul Ghica imbina stilul arhitecturii italiene neoclasice cu elemente de decor inspirate din renascentismul francez. Este o alegere ideala pentru o atmosfera de epoca, eleganta si plina de rafinamentul vremurilor de alta data.

Cladirea impunatoare si gradina din imprejurimi iti poate oferi o petrecere inedita. Servirea mesei in sala tronului sau in sala greceasca va fi pentru invitatii tai o exeprienta inedita printre piese de mobilier vintage si scene alegorice pictate de insusi artistul italian Giacometti. Acest colt cu istorie este amplasat pe malul lacului Tei din Bucuresti si este motivul unei locatii de nunta unice.

5. The Library

Una dintre cele mai ingenioase locatii de nunta este The Library, un restauant ce poate inlude pana la 130 de invitati. Totul este amenajat in stil modern, cu pereti din sticla, mobilier minimalist si spatiu organizat circular, deasupra avand o cupola de sticla.

Renumit pentru bucataria de calitate si delicioasa, dispune si de spatiu amenajat special pentru copii, pe care ii vor intampina zane sau personaje de poveste.

Decorul este inedit, captand din eleganta contemporana prin elemente simpliste si frumos imbinate. O atfmosfera de lux, pentru cei care vor sa marcheze momentul nuntii intr-un loc aparte din Bucuresti.

Pentru tine cum arata locatia perfecta? Impartaseste cu noi cele mai interesante idei si sugestii!