Cum este percepută frumusețea în videochat?

Pe lângă miile de dolari obținute la perioadă, jobul de model de videochat aduce tinerelor nenumărate beneficii materiale: bonusuri, machiaj și coafură impecabilă, în mod gratuit, chiar în incinta studioului de videochat, cât și psihice, precum: încrederea în propria persoană, dezvoltarea abilităților de comunicare, etc. Videochatul este o industrie incredibilă, o industrie atât de profitabilă încât un model poate veni acasă cu zeci de mii de dolari în doar două săptămâni. Dar frumusețea este cea care ține în loc anumite tinere de la a urma o carieră ca model de videochat.

Cât de mult contează silueta în industria de videochat?

La fel ca modelele de pe catwalk, modelele de videochat sunt diferite – sunt modele de videochat foarte slabe, plinuțe, rubensiene, voluptoase sau fără pic de forme – și totul pentru că videochatul se rezumă la diversitate.

Indiferent de silueta pe care o are un model de videochat, întotdeauna va exista un public iubitor de acea siluetă, deoarece totul se bazează pe subiectivitate. Comunicând cu oameni reali, preferințele sunt reale și diversificate. De aceea, fiecare tânără care dorește să se angajeze în videochat este sfătuită să încerce.

Totuși, în funcție de siluetă, este bine să se adreseze tipului de studio care încurajează silueta respectivă – există studiouri de videochat care încurajează fetele plinuțe sau cu forme voluptoase, studiouri care merg pe mixt, studiouri care vor doar fete cu siluete perfecte, studiouri care vor modele slabe.

Cât de mult contează aspectul feței în videochat?

De cele mai multe ori, fizionomia este cea care dictează frumusețea. La fel ca și în cazul siluetei, preferințele la nivelul feței sunt subiective, pe motto-ul – “Nu-i frumos ce-ți place ție, e frumos ce-mi place mie”.

Cu toate acestea, studiourile de videochat sunt în căutarea unei fizionomii plăcute.

Cât % din câștigurile modelelor se datorează frumuseții?

Deși se spune că în videochat frumusețea vinde, un lucru este cert: frumusețea în videochat nu vinde dacă nu este acompaniată de o personalitate plăcută.

Frumusețea fizică este doar o piesă dintr-un puzzle foarte amplu, care duce la crearea de venituri. După cum am menționat și în rândurile trecute, în videochat se lucrează cu oameni adevărați, publicul care plătește este cât se poate de real și nimeni nu plătește un chip frumos dacă nu este frumos și în interior.

Videochatul se bazează pe comunicare, ceea ce înseamnă că trebuie să existe conexiune, chimie și apoi frumusețe. Iar pentru o crea o legătură, o respectiv o comunicare efectivă între membru – model, este nevoie de inteligență din partea modelului, de atitudine și vorbe potrivite.

De ce se pune accent așa mare pe frumusețe în videochat?

În videochat se pune accent pe frumusețe deoarece prima impresie contează. Suntem oameni și nu putem să negăm faptul că, pentru a începe o conversație, ne uităm mai întâi la aspectul acelei persoane și apoi, dacă este pe placul nostru, începem o conversație.

Pentru ca membrii să își dorească o conversație în privat cu un model este necesar ca modelul să aibă un aspect plăcut și îngrijit. De aceea, studiourile de videochat investesc sume colosale pentru ca modelele de videochat să arate impecabil din cap până în picioare.

În studiourile de videochat de renume, managerii pun la dispoziția modelelor de videochat, chiar în interiorul studioului, make-up artist și hairstylist care să le ofere fetelor un aspect impecabil, tehnician de unghii pentru a avea mereu manichiura și pedichiura îngrijite și chiar stilist vestimentar pentru a se asigura că acestea au haine care le completează aspectul. Desigur, tot acest răsfăț vine cu ore suplimentare de training pe comunicare, seducție, limba engleză, postură corectă, dezvoltare personală, etc.

Te-ai gândit să fii model de videochat? Nu mai aștepta! Programează acum un interviu la cel mai bun studio de videochat din Europa chiar AICI.