Descopera care sunt cele mai bune aplicatii de dating online

Tinder si alte aplicatii de online dating au schimbat fata experientei romantice in epoca contemporana, insa stim noi oare cum sa le folosim si care sunt avantajele si dezavantajele lor?

Studiile au demonstrat ca, desi aceste aplicatii de dating online sunt foarte populare, doar un procent redus, de 19% dintre conversatii se incheie cu succes (acesta este calculat in functie de procentul de numere de telefoane schimbate in aplicatie de catre cei care poarta conversatii).

De unde vine succesul unei aplicatii de dating?

Pentru a se deosebi de faimosul Tinder si pentru a castiga teren in fata acestuia, aplicatiile de online dating imprumuta caracteristicile retelelor sociale si private precum Snapchat. De exemplu, aplicatia Coffe Meets Bagel a optimizat experienta utilizatorului pentru a acorda femeilor mai mult control asupra conexiunilor. In aceeasi zi, Zoosk a lansat Lively, o aplicatie de dating online care foloseste profile video ce ofera un portret cat mai apropiat de realitate.

Aceste aplicatii ofera avantaje in special femeilor, oferindu-le posibilitatea de a se conecta doar cu barbatii care deja au confirmat ca le plac. Compania numeste aceasta metoda LadiesChoice si ofera posibilitatea de a incepe o conversatie instant.

Comportamentul oamenilor in dating online

Fie ca vorbim despre un site de matrimoniale sau un site de dating, femeile si barbatii se comporta diferit, astfel ca particularitatile si functiile trebuie sa le fie furnizate in mod distinct. Femeile trebuie sa beneficieze de controlul gesionarii pesoanelor cu care interactoneaza. Acest aspect este foarte important pentru ele, astfel ca aplicatiile care ofera aceasta optiune sunt cele mai cautate.

Tot pentru ele au fost create si optiunile de live sau video, prin care au posibilitatea de a impartasi filmulete cu cei cu care interactioneaza. Aceasta metoda le determina sa se simta in largul lor si sa se cunoasca mai bine cu cel cu care poarta conversatia. Aceasta metoda reuseste sa ofere femeii incredere in ea si in fortele proprii, astfel ca daca discutia va avansa catre o intalnire adevarata, cei doi parteneri vor trece peste timiditatea specifica primei intalniri.

Un studiu realizat de SurveyMonkey arata ca cei mai multi utilizatori au sub 30 de ani. Acestia insa utilizeaza aplicatia pentru amuzament si, in general, nu o pastreaza pentru foarte mult timp. Cei de peste 30 de ani iau foarte in serios aceasta modalitate de a intalni persoane cu care sa rezoneze, astfel ca se vor concentra pe crearea unui profil cat mai apropiat de realitate si vor pastra aplicatia pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Care sunt cele mai populare aplicatii de dating online din Romania?

Tinder are deja 12 milioane de utilizatori in tara noastra si se afla pe primul loc in topul preferintelor romanilor. Aceasta nu este insa singura varianta de a interactiona in mediul online.

Badoo – este considerata a doua cea mai populara si are in prezent peste 9 milioane de utilizatori. Este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS. Se sincronizeaza cu Facebook, Twitter si Instagram si are incorporat un senzor de proximitate, care foloseste optiunea GPS pentru a determina pozitia exacta a celui cu care conversezi, astfel incat sa iti furnizeze rezultate in timp real.

OkCupid – este un sistem gandit pe baza unui set de intrebari. Raspunsurile vor reprezenta criteriile de baza in generarea rezultatelor. Astfel, in functie de raspunsurile tale, aplicatia va stabili care sunt persoanele cu care te potrivesti si iti va prezenta o lista cu acestea. La fel ca si Badoo, este disponibil atat pe Android, cat si pe iOS.

Zoosk – aduce la un loc oameni cu interese comune, care se afla in proximitate. Este o aplicatie car se concentreaza mai mult pe imagine, astfel ca pozele pe care le folosesti conteaza mai mult decat informatiile.

Twine – are la baza GPS-ul care iti genereaza rezultatele din apropiere. Aceasta aplicatie de online dating te va pune in legatura cu persoanele din proximitatea ta, iar tu vei stabili daca sunteti sau nu compatibii. Pune accent pe calitatea conversatiilor si mai putin pe galeria foto pe care o afisezi. Astfel, vei conversa mai intai cu cei din apropiere, dupa care vei avea acces la profilul lor foto. Prin aceasta modalitate, creatorii isi propun sa puna accent pe conexiunea spirituala dintre oameni si pe caracterul si temperamentul acestora, inainte de aspectul fizic.

Nu trebuie sa stai bine la capitolul intalniri online. Totul se invata din mers. Tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci o aplicatie de online dating si sa dai frau liber compatibilitatilor. Indrazneste sa fii tu si sa comunici cu oamenii din apropierea ta.

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

BLAIR.RO - Revista online dedicata publicului feminin din Romania.

SUNTEM PREZENTI PE: