Retrospectiva mondena. Despartirile anului 2016

Daca ar fi sa facem o retrospectiva a lumii mondene pentru anul 2016, cu siguranta am ajunge la concluzia ca a fost un an al despartirilor. Vedetele din Romania si de peste ocean si-au spus adio dupa relatii de lunga durata.

Si pentru ca cea mai recenta despartire a tinut prima pagina a publicatiilor internationale pentru zile intregi, ne vom opri mai intai asupra celebrului divort Brangelina.

brangelina

Cei doi actori aveau o relatie de 12 ani, dintre care 2 de casnicie. Angelina Jolie a depus actele de divort, invocand diferente ireconciliabile si a cerut custodia totala a celor 6 copii, dintre care 3 biologici si 3 adoptati. Presa internationala l-a catalogat drept divortul secolului XXI.

Lady Gaga si Taylor Kinney – Cei doi s-au despartit dupa cinci ani de relatie, motivele invocate fiind infidelitate, programul incarcat al celor doi parteneri, precum si monotonia din cuplu. Vedetele formau un cuplu din anul 2011 si erau logoditi de un an.

Lady gaga si Taylor Kinney

In luna august a acestui an, dailymail anunta oficial separarea dintre Drew Barrymore si Will Kopelman. Divortul dintre cei doi s-a pronuntat la doar trei saptamani dupa ce Barrymore a depus actele la tribunal. Cei doi au impreuna doua fetite de trei, respectiv doi ani. Cei doi impartasesc custodie comuna si au declarat ca vor ramane prieteni.

Drew Barrymore si Will Kopelman

Fiica marelui Elvis Presley a cerut a divortat in vara acestui an de muzicianul Michael Lockwood. Artista cere custodie totala pentru cele doua fetite gemene in varsta de 7 ani. Michael Lockwood are voie sa isi viziteze cele doua fetite numai sub supraveghere, pentru ca, spune Lisa, acesta ar putea avea o influenta negativa asupra celor doua micute.

Lisa Marie Presley si Michael Lockwood

Tot in vara acestui an a avut loc si despartirea dintre Calvin Harris si Taylor Swift. Cei doi au avut o relatie de aproximativ doi ani. Surse din anturajul celor doua vedete au dezvaluit faptul ca Harris este cel care a pus capat relatiei.

Calvin Harris si Taylor Swift

Un scandal de amploare a izbucnit odata cu separarea dintre Johnny Depp si Amber Heard. La numai un an de la casatorie, cei doi actori au ales sa mearga pe drumuri diferite. Motivul invocat de Amber a fost incompatibilitatea de caracter.

Johnny Depp si Amber Heard

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

BLAIR.RO - Revista online dedicata publicului feminin din Romania.

SUNTEM PREZENTI PE: