E-parchet.ro vine in sprijinul femeii moderne cu noi colectii de parchet

Tipuri de parchet stratificat

Parchetul se numara printre cele mai iubite si apreciate tipuri de suprafete pentru podele, iar odata cu aparitia parchetului dublustratificat si triplustratificat de la E-parchet.ro, modelele au inceput sa se dezvolte, alcatuind o gama extinsa din care va puteti alege cromatica si textura ideala pentru locuinta dumneavoastra.

Cu un design simplist si o cromatica minimalista, parchetul stratificat Solidfloor a intrat in gratiile celor mai pretentioase gusturi in materie de design interior, fiind ideal atat pentru locuintele persoanale, cat si pentru cladirile comerciale si cele in care se inregistreaza un trafic intens. In acest sens, parchetul stratificat a reusit sa surclaseze rezistenta mochetei destinate traficului dur, constituind, totodata, o optiune generatoare de eleganta si rafinament.

Beneficiile pe care le aduc modelele de parchet triplu si dublu stratificat de pe E-parchet.ro sunt evidente, incepand cu aspectul deosebit pe care il invoca si culminand cu avantaje ale intretinerii si sterilitatii mediului in care este montat. In acest sens, acest tip de parchet dovedeste proprietati exceptionale prin asocierea cu incalzirea in pardoseala, deoarece umiditatea se elimina de pe suprafata, lucru care atenueaza si diminueaza pana la disparitie posibilitatea aparitiei microorganismelor ce pot lua contact cu bebelusii sau animalele de companie.

Primavara aceasta se poarta colectiile Earth&Fire, Life Style si New Classics

Fie ca v-ati gandit sa reconfigurati aspectul locuintei dumneavoastra sau doriti sa maximizati sentimentul de confort, parchetul stratificat de la Solidfloor este o alegere deosebit de inspirata. In plus, E-parchet.ro vine cu noutati primavara aceasta, lansand noi colectii de parchet dublu si triplustratificat indentificate prin modele gratioase si versatile, ideale pentru orice tip de spatiu locativ sau comercial.

Colectia Earth&Fire: Croita pentru un interior indraznet

Daca sunteti adeptii unui stil nonconformist, parchetul stratificat din colectia Earth&Fire se va integra cu succes printre aspiratiile dumneavoastra estetice. Designul modern si cromatica autohtona a acestui parchet dovedesc armonia rezultata prin contopirea naturii cu arhitectura citadina, oferind identitate unica si distinctie fiecarei suprafete. Acest parchet ofera senzatia de spatiu mai voluminos, fiind ideal pentru camerele de dimensiuni reduse in care este nevoie de luminozitate.

Colectia New Classics: O reinterpretare a esteticii clasice

Parchetul din colectia New Classics se remarca printr-o estetica desavarsita si unica prin proiectie, generand o eleganta aparte. Parchetul stratificat din aceasta colectie este perfect pentru persoanele a caror zona de confort este ingradita de eleganta si rafinament, intrucat nuantele sale inchise si adancite invoca o epoca neo clasica, impanzind interiorul cu o atmosfera cu totul pretioasa.

Colectia Vintage: Un altfel de conformism

Dupa cum rezida din denumirea colectiei, parchetul ce o alcatuieste abunda in proiectii conformiste, ideale pentru persoanele carora le este dificil sa se acomodeze cu o atmosfera ultra modernista. De aceea, parchetul stratificat din aceasta gama poarta semnatura unicitatii si originalitatii, imprimand texturi si cromatici elegante si rafinate.

Colectia Life Style: Parchetul ce ne poarta pasii spre rutina zilnica

Parchetul stratificat din aceasta colectie reda echilibrul estetic prin invocarea unor nuante naturale ce se integreaza perfect in orice tip de camera. In colectia Life Style gasiti atat parchet cu aspect lucios, cat si mat, iar nuanta suprema este gri, aceasta gravitand in jurul tonurilor deschise, pentru un aspect chic si modern.

Dincolo de aceste colectii primavaratice, va puteti delecta cu parchetul stratificat marca Originals, o colectie autentica ce isi pastreaza autoritatea asupra celorlalte modele si colectii de parchet dublu si triplustratificat Solidfloor. Parchetul este disponibil la preturi extrem de rezonabile, iar paleta de nuante si texturi este mai mult decat suficienta pentru a alege modelul cae vi se potriveste cel mai bine. Daca aspirati la un interior deosebit si original, dar doriti sa oferiti caminului confortul de „acasa”, E-parchet.ro va sta la dispozitie cu cele mai noi alegeri in materie de parchet stratificat Solidfloor, pentru o viata mai buna si un confort extrem.