Elemente importante care aduc excelenta intr-un cocktail bar

Sunt foarte multe elemente care fac diferenta intr-un cocktail bar, aducandu-i valoare. Desi multi antreprenori inca se chinuie sa gaseasca ingredientele care asigura succesul intr-un astfel de mediu competitiv, se pare ca altii adauga mereu valoare localului lor, reusind sa se extinda in fiecare an.

Succesul unui cocktail bar din Victoriei putem sa il vedem in cazul Ganesha Caffe Victoriei. Cei trei antreprenori ai acestui concept de cocktail bar au reusit ca intr-un timp relativ scurt sa realizeze un adevarat lant de cocktail bar uri care strang in fiecare zi zeci de clienti.

Antreprenorii cocktail bar-ului de pe Calea Victorie ne impartasesc astazi cateva dintre cele mai importante elemente cheie care adauga valoare unui astfel de concept de local.

Semnatura proprie si bauturile sezoniere – ingredientele unui cocktail bar de succes

Bauturile cu semnatura proprie au prins popularitate in ultimii ani, in special in cocktail bar-uri si lounge bar-uri. Unul dintre motivele pentru care bauturile semnate au prins popularitate este ca sunt foarte eficiente in stabilirea identitatii marcii si a locului.

A avea o astfel de bautura in meniul de bauturi ajuta la evidentiere marcii pe o piata cu multime de concurenti. Mai mult, denumirea bauturii si tipurile de ingrediente adaugate pot spune multe despre brand si despre ce reprezinta acesta. De exemplu, daca alegeti sa evidentiati ingrediente locale, acest lucru va poate ajuta sa va consolidati marca ca un brand local de incredere. Daca alegeti sa evidentiati ingrediente exotice sau rare, va poate ajuta sa creati o imagine de inovator.

Numirea bauturii conteaza la fel de mult precum crearea acesteia. Imaginati-va ca un client comanda un „rom cu Coca – Cola si lime” si un alt client comanda un „Cuba Libre”. Cele doua sunt exact aceeasi bautura, dar punerea unei denumiri schimba totul.

Intr-o nota asemanatoare, bauturile sezoniere pot fi, de asemenea, o completare puternica la meniul de bauturi. Ganditi-va la modul in care un cocktail bar lanseaza in mod obisnuit noi arome si creatii in diferite perioade ale anului – este un mod de a parea proaspat si nou.

Puteti imprumuta aceasta mentalitate pentru propriul local. Ganditi-va la creatiile de bauturi de iarna care ii vor face pe clienti sa se simta festivi, poate prin combinarea aromelor asociate sarbatorilor de iarna. Aceeasi gandire este posibila si in timpul verii, atunci cand oamenii cauta o scuza buna pentru a petrece timpul afara savurand un cocktail relaxant de vara. Cea mai buna parte a serviciilor sezoniere este ca pot fi facute diferite, pur si simplu inlocuirea cu un ingredient nou sau un ingredient suplimentar – orice altceva ramane din reteta de bautura ramane neschimbat.

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.