Femeia modernă profită de oportunitățile verii 2020

Am putea să credem că vara 2020 este lipsită de oportunități din cauza pandemiei de COVID-19, care a măturat ca un uragan locuri de muncă și afaceri. În realitate, aceasta poate să fie un imbold pentru femeile care își doresc mai mult de la viață, dar nu au avut încă norocul să profite de fiecare oportunitate apărută.

Piața muncii, în momentul actual, ar putea părea lipsită de oportunități pentru tinerele care se află în șomaj tehnic sau care au salariul înjumătățit, dar, în realitate, lucrurile sunt mult mai prielnice pentru acestea datorită celui mai bun studio de videochat din Bacău, Enjoy Studios, care recrutează modele de videochat.

Videochatul poate fi considerat încă un subiect tabu pentru oamenii tradiționali, dar femeia modernă știe că nu prejudecățile și gura lumii aduc bani în casă.

Nu am îndrăznit pentru mulți ani să fac videochat pentru că mă gândeam încontinuu „Ce vor spune oamenii?”, dar atunci când am văzut că salariul meu nu îmi permitea să îmi acopăr necesitățile de bază am spus STOP. Nu mai era vorba de ceilalți din jurul meu, era vorba DOAR despre mine. Am hotărât să fiu stăpână pe viața mea personală și să îmi clădesc o viață normală, iar Enjoy Studios mi-a oferit tot ce am avut nevoie. Am reușit ca în trei ani să îmi achiziționez o locuință și o mașină de lux, iar restul banilor îi investesc în mine și în familia mea.” – declară Mihaela, model de videochat de top de la Enjoy Studios.

Câștigurile pe care le înregistrează modelele de videochat de la Enjoy Studios permit tinerelor ca în 2 ani să își achiziționeze casa mult visată și ca în doar 1 an să fie posesoarelor unui bolid de lux de mii de euro.

Ca un model de videochat să aibă încasări mari, acesta trebuie să depună ceva efort. În videochat este vorba despre învățare continuă, iar fiecare model trebuie să fie atent la indicațiile trainerilor și să realizeze această meserie cu plăcere.” – declară un reprezentant Enjoy Studios.

Ce presupune meseria de model de videochat la Enjoy Studios?

Meseria de model de videochat în cadrul studioului Enjoy nu este numai despre nuditate, este despre seducție și feminitate. În cadrul acestui loc de muncă, femeile trebuie să știe cum să își pună în evidență senzualitatea și atuurile, astfel încât să atragă privirile membrilor și să îi îndemne la o lungă conversație.

Pentru a deveni experte în arta seducției și arta conversației, modelele de videochat stau sub îndrumarea atentă a trainerilor, care le ajută să se dezvolte, iar pentru a putea să își etaleze frumusețea fizică, modelele de videochat au parte de un răsfăț din partea stiliștilor profesioniști care se asigură că acestea arată impecabil. 

Cele care doresc să afle mai multe despre ce presupune angajarea în cadrul unui studio de videochat renumit la nivel internațional, pot să contacteze Enjoy Studios la numerele de telefon 0730 633 335 sau 0730 633 334 și pe adresa de email office@enjoystudios.ro.