Ganesha Caffe va deschide un Lounge Bar în București care va găzdui inclusiv evenimente corporate

Ganesha Caffe va deschide un Lounge Bar pe Calea Victoriei cu o capacitate de 90 la locuri în interior și 85 de locuri pe terasa exterioară. Noua locație se prezintă printr-o arhitectură originală, păstrând amprenta orientală, însă plusând prin minimalism, pentru o notă corporate.

Astfel, acest lounge bar din București care se va deschide, oficial, în luna februarie a anului viitor ”va putea găzdui o suită de evenimente, de la aniversări la evenimente corporate și petreceri cu tematică”, declară acționarii Ganesha Caffe Victoriei.

Noul Lounge Bar din Victoriei lansat sub egida Ganesha Caffe dispune de un spațiu mai mare în care relaxarea armonizează cu experiența fine dining.

Cu un spațiu mai mare, permisiv din perspectiva capacității, noul Lounge Bar din București creează un echilibru subtil între eleganță, confort și creativitate, reflectând identitatea Ganesha Caffe. În spatele alegerii materialelor, a mobilierului și a paletei de culori strălucitoare, acționarii Ganesha Caffe au proiectat un Lounge Bar rafinat și un nou ambasador al stilului oriental.

Acest Lounge Bar din București este perfect în concordanță cu strategia cafenelei Ganesha din București de a avansa pe piață”, au explicat acționarii Ganesha. „Este un conceput prin care ne dorim să ne surprindem clienții cu servicii inovatoare care intră în spectrul gastronomiei și al ospitalității.

Pentru prima dată, Ganesha Caffe dedică în întregime un spațiu doar pentru Lounge Bar. Într-un cadru rafinat, totul a fost conceput pentru a oferi clienților un ambient și o experiență unică de fiecare dată când vin aici.

Băuturile de origine, dar și meniurile și preparatele în atmosfera de fine dining vor face deliciul celor mai frumoase momente petrecute într-un Lounge Bar din București sau cel puțin noi așa am gândit acest concept. Punem la dispoziția clienților noștri aceeași calitate superioară cu care i-am obișnuit încă de la deschiderea primei locații și continuăm să o facem și în noul Lounge Bar din Victoriei”, adaugă Kristina Rababah, acționar Ganesha Caffe.

Noul Lounge Bar din București care se va deschide sub egida Ganesha Caffe își dorește să pună în evidență cea mai bună experiență culinară de origine orientală.

Calea Victoriei are nevoie de ceva nou, credem noi. Este un amplasament de o eleganță fantastică, însă o pată de culoare și originalitate nu i-ar strica. În plus, am urmat vocea clienților noștri care ne-au rugat să mai deschidem o locație, cea din Barbu Văcărescu având o capacitate limitată. Am îndrăznit să ne dorim mai mult de la acest business în care investim constant din 2013 și așa am ajuns la ideea de Lounge Bar în București. Din februarie 2019, toți clienții noștri sunt așteptați cu surprize culinare, meniuri vaste și mai multe opțiuni pentru organizarea evenimentelor dorite”, mai adaugă Kristina Rababah într-un interviu acordat unei publicații locale.

Acest Lounge Bar pe care Ganesha îl va deschide în București dispune de o capacitate impresionantă ce permite organizarea unei suite de evenimente, de la petreceri cu tematică și până la evenimente corporate. Clienții vor fi ofertați cu meniuri fine dining de origine orientală.

Despre Ganesha Caffe Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei SRL a fost fondată în anul 2018 având ca date de identificare CUI 39986140 și Nr. Înmatriculare J40/14613/2018. Cafeneaua dispune de un spațiu dedicat conceptului de Lounge Bar, unde se servesc meniuri și băuturi orientale pe un fundal ambiental inspirat de Orient. Încă de la intrare, decorurile atent selecționate însoțesc clienții și îi conduc spre momentele de relaxare.