Geci de primavara barbati pentru anul 2020

Dragi barbati, primavara a venit si trebuie sa fiti pregatiti. In aceasta primavara, marii creatori de moda si-au spus deja cuvantul si au adus in prim plan colectii de geci de primavara pentru barbati absolut fabuloase, cu un amestec de casual si elegant.

La o mica analiza, putem sa observam ca s-a pastrat o parte din trendul de anul trecut, fiind gecile din fas si gecile din denim inca sunt la moda, dar acum ceva mai indraznete.

*Atentie: lungimea gecii trebuie sa fie sub curea. Exista modele de geci pentru barbati care vin pana in talie… NU!

Geci de primavara pentru barbati din denim

Pentru segmentul de 16 +, am putu observa o oarecare tendinta pentru gecile cu diverse elemente animate. In imaginea de mai jos avem o astfel de reprezentare. Dupa cum putem sa observam, pe aceasta apar diverse animatii din celebrul joc Mario.

Este o geaca pentru adolescenti in mare parte, dar, de ce nu, si pentru barbatii care vor sa iasa in evidenta si care au inca prezent acel spirit infantil. Acest tip de geaca din denim pentru barbati poate sa fie purtata cu orice care aduce aminte de stilul rebel. Spre exemplu un tricou alb si o pereche de blugi poate reprezenta o tinuta castigatoare, dar nu va duceti in directia unei perechi de pantaloni de blugi tot intr-un albastru sters, precum in imagine, deoarece o sa para o tinuta monotona, lipsita de viata si de amprenta personala.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Daca vreti sa va duceti intr-o directie americana autentica, atunci aceasta geaca este castigatoare prin prezenta acelei blanite false de oaie de la guler. Tinuta modelului este reusita, dar ridicarea pantaloni poate sa nu fie tocmai o alegere inspirata pentru o persoana de peste 27 de ani – nu ne intelegeti gresit, dar odata cu varsta creste si impozanta, rolul si locul in societate.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

O alta geaca de primavara pentru barbati din denim este cea din imaginea de jos. Lungimea este perfecta, iar acest negru creeaza versatilitate. Daca vreti sa va indreptati catre ceva casual-elegant incercati o maleta alba, o pereche de pantaloni negri pana si o pereche de pantofi – PERFECT!

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Geci de primavara pentru barbati din piele

Indiferent ca va indreptati catre o geaca exclusiv din piele naturala sau piele ecologica, tineti minte: orice barbat ar trebui sa aiba o geaca biker in garderoba. De ce? Pentru ca, la fel ca si geaca din denim, niciodata, nu o sa se demodeze.

Dupa cum vedeti, am ales o geaca de piele neagra, un adevarat clasic in aceasta zona, careva merge de minune atat cu o tinuta casual eleganta cat si cu una usor sport. Daca vreti sa aduceti acel suflu de bad-boy, atunci adaugati o pereche de bocanci .

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Si aceasta geaca din piele pentru barati este potrivita pentru sezonul de primavara, dar si pentru cel de toamna. Pentru cel de toamna, tinuta modelului este perfecta, dar pentru primavara, puloverul este putin cam mult. Totusi, puteti sa adaugati o maleta sau un tricou.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Aceasta geaca pentru barbati este la un pret accesibil si are o calitate foarte buna. Nu va sfatuim sa mergeti pe alb in picioare, tot ceva inchis pentru a exista o unitate si o tema cromatica.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

*Geaca biker sau geaca din piele nu trebuie sa aiba gluga.

**Geaca biker sau geaca din piele nu se poarta inchisa.

Geci de primavara pentru barbati din material textil

Gecile din material textil inca sunt la moda si pentru aceasta primavara, iar in imaginea de jos avem o geaca solara ce are bumbac in compozitie pentru ca pielea sa respire corespunzator. La aceasta culoarea puternica nu adaugati negru la bluza sau la pantaloni pentru ca o sa aratati ca un bondarel. Puneti un tricou alb si o pereche de blugi albastru deschis.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Daca sunteti adeptul pantalonilor inchisi la culoare, atunci aceasta tinuta este pentru dumneavoastra – fara pantaloni suflecati mai ales cand gleznele si picioarele sunt subtiri si aduc aminte de picioarele fetelor. Desigur, in loc de pantaloni de trening – NU PURTATI PANTALONI DE TRENING PE STRADA – alegeti o pereche de pantaloni din material textil.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Simplu, la moda si potrivit pentru o excursie a munte sau in oras daca nu va duceti la un local cat de cat mai elegant. Aceasta tinuta reprezinta o alegere buna si pentru un mega festival la Cluj, de ce, nu? Bine, poate fara maleta ci tricou pentru ca vara este cald, dar nu si daca ploua.

VEZI DETALII IN MAGAZIN