O sala de nunta speciala pentru cel mai frumos moment din viata unei femei

Decor sala de nunti

Evenimentele importante au nevoie de un cadru pe masura. Dincolo de faptul ca sala in care va avea loc petrecerea trebuie sa fie suficient de cuprinzatoare incat sa permita accesul tuturor invitatilor, aceasta trebuie sa fie strans legata de specificul evenimentului, iar designul sau sa rezoneze cu gusturile fine ale invitatilor si organizatorilor.

Sala de nunta trebuie sa reflecte bunul gust al invitatilor

Organizarea evenimentului este ampla si poate impune provocari majore mirilor. Atunci cand vine vorba despre sala de nunta, restaurantul Tinecz ofera solutia perfecta pentru ca fericitul cuplu sa se bucure in tihna de petrecerea inchinata in cinstea lor. Sala de nunta a restaurantului Tinecz este dovada unei arhitecturi de exceptie, simpliste si obiective, care acopera un segment fin de invitati. Sala este ampla, cuprinzatoare si extrem de atractiv amenajata, oferind un spatiu generos in care doamnele prezente la eveniment se pot lansa in dansuri ritmice si isi pot etala tinutele pretioase.

De asemenea, sala de nunta Tinecz din Timisoara uimeste printr-o uimitoare terasa in stil italian, in care evenimentele programate pe perioada sezonului estival sunt traite cu intensitate. Capacitatea acestei terase este de 100 de locuri in timp ce impreuna, cele doua saloane insumeaza 230 de locuri. Decenta si eleganta salii de nunta a restaurantului Tinecz sunt subliniate de o cromatica simplista, ce imbraca atmosfera intr-o stare pretioasa, oferind un cadru vintage, dar totusi cochet si prietenos invitatilor la fericitul eveniment.

Locatia care nu limiteaza buna dispozitie a invitatilor

Sala de nunta a restaurantului Tinecz este locatia predilecta pentru evenimente cu staif, bogate in invitati deosebiti si, cunoscandu-si excelent publicul, Tinecz le ofera invitatilor un cadru in care acestia pot sarbatori cum isi doresc fericitul eveniment. Sala ofera un spatiu extrem de sigur, fiindca in partea inferioara este montata gresie, nu mocheta, cum se obisnuieste in alte locatii de acest gen, intocmai pentru a oferi confort invitatilor, cu precadere doamnelor care riscau sa isi agate tocurile in tesaturi.

Totodata, sala de nunta este extrem de ampla, aerisita si spatioasa, iar mesele sunt asezate strategic pentru a respecta intimitatea fiecarui invitat. Iesirea de urgenta este semnalizata, iar riscurile pentru neplaceri ce pot interveni pe durata evenimentului este vizibil diminuat de calitatea ridicata a materialelor din care este construita locatia.

Reputatie, bun gust si meniuri alese

Preparate alese pentru meniu de nunta

Locatia destinata unor evenimente importanta trebuie aleasa si in functie de reputatia de care se bucura la acest moment. Reputatia are multe de spus despre servire, calitatea serviciilor si a meniurilor servite, culminand cu opinia celor care si-au desfasurat in trecut evenimentele in respectiva locatie.

Sala de nunta a restaurantului Tinecz a gazduit evenimente cu staif, sonore, dincolo de invitatii printre care s-au numarat deputati, personalitati recunoscute si straini ahtiati dupa mancaruri fine. Meniurile pentru evenimente cuprind feluri sofisticate, servite in maniere distincte si rafinate, pe masura renumelui Tinecz. Totodata, marea parte a celor care aleg sala de nunta a restaurantului Tinecz ca loc predilect pentru evenimentul lor sunt atrasi de imaginea pe care restaurantul si-a castigat-o in cei mai bine de 20 de ani de la infiintare, pozitionandu-se ca un restaurant cu traditie, populat de oameni vaza.

Sala de nunta a restaurantului Tinecz este locul in care invitatii sunt incurajati sa se distreze fara limite, impartasind bucuria unui moment unic. Sala este ampla, aerisita, iar designul sau de exceptie ofera un cadru perfect pentru realizarea fotografiilor. Dincolo de dimensiuni, sala uimeste prin maniera practica in care este proiectata, oferindu-le invitatilor un spatiu generos in care acestia pot dansa in voie, pastrand, in egala masura, intimitatea fiecaruia. Totodata, meniurile alese satisfac gusturile tuturor invitatilor, fiind bazate pe combinatii cuprinzatoare si moderne de arome.