O toamnă plină de stil, cu sacouri damă perfecte!

Calendaristic, toamna a început! Chiar și temperaturile de afară ne fac să resimțim din plin acest lucru! Zilele de vară, când te puteai ”juca” cu piesele vestimentare astfel încât să ai parte de un look fabulos de fiecare dată par demult trecute. Din acest motiv, toamna nu pare un anotimp prea ofertant, și te gândești că ținutele anoste te vor însoți pentru o perioadă lungă de acum înainte. Stop! Greșești amarnic, iar specialiștii susțin că poți avea parte de o apariție mereu reușită, dacă știi cum să folosești în avantajul tău câteva sacouri dama, nelipsite din garderoba oricărei femei. Așadar, dacă vrei să știi cum să porți cu stil și eleganță un sacou în această toamnă, rândurile următoare sunt pentru tine.

Sacoul negru, clasic

Da, este piesa vestimentară care te însoțește de multe ori la birou, pentru că se potrivește perfect. Vei reuși ținute cuminți, pline de eleganță și de stil fără prea mult efort. Recomandarea specialiștilor este să îți achiziționezi un sacou negru, clasic, de foarte bună calitate, pentru un aspect impecabil. Chiar dacă vei cheltui mai mulți bani, te vei bucura ani de zile de investiția făcută, așa că se merită din plin!

Mai multă culoare

Dacă vrei să ieși din anonimat, dar în același timp să îți oferi o ținută care să nu poată fi caracterizată prea îndrăzneață, un sacou colorat este perfect. Poți opta pentru culori specific toamnei: un roșu spre grena, un verde închis, dar nici culorile mai aparte nu sunt de neglijat: un bleu ciel, un roz pal, vernil… Sunt pur și simplu perfecte, ușor de asortat, și îți dau o mare stare de bine în zilele mohorâte de toamnă, când afară plouă și parcă îți vine să citești câteva versuri din Bacovia.

Catifea sau reiat?

Pentru un look cu adevărat deosebit, un sacou confecționat din materiale speciale, cum sunt catifeaua sau reiatul este cea mai bună soluție. Și nu doar că porți purta această ținută la birou, când ai o discuție cu partenerii de afaceri, dar poți opta pentru ea și în cazul unei ieșiri în oraș seara.

Croi cu personalitate

Cine a spus că sacourile de damă sunt plictisitoare, care nu oferă nimic și nu se potrivesc cu stilul vestimentar adoptat de o adevărată fashionistă? Probabil cineva complet lipsit de imaginație, pentru că dacă vei opta pentru sacouri damă cu croiuri pline de personalitate, inspirate oarecum de forma corsetelor, ușor asimetrice, cu umeri proeminenți, vei reuși să atragi privirile admirative ale celor din jur. Creatorii de modă și-au pus imaginația la lucru și au reușit să vină în fața publicului cu piese deosebite, pe care ar fi bine să le ai și tu prin garderobă.

Două rânduri de nasturi

Din nou, un model clasic. Nu ai cum să dai greș cu accesorizarea lui, pentru că intră în componența unei ținute office perfectă. Dar, pentru că ne place de obicei să oferim un ”nu știu ce” ținutelor noastre, nici acest model de sacou nu trebuie să fie unul anost. Îl poți readuce la viață cu un model de stofă în carouri, sau chiar niște nasturi aurii. Dacă pe sub el ai o rochie vie, cu un imprimeu floral, ești pur și simplu perfectă, iar toamna ta va fi una plină de zâmbete!

Carouri

Profesionalism! Sobrietate! Sunt cuvinte care îți vin automat în minte atunci când avem de a face cu un sacou damă în carouri, dar care poate fi folosit și pentru situații mai puțin formale. Astfel, o ieșire în parc, sau la plimbare, poate fi un bun prilej să porți sacoul tău de damă în carouri, la care poți adăuga, pentru a completa ținute, un tricou alb, pantofi sport și blugi. Perfect, nu?

Așadar, sacourile de damă nu trebuie să fie neapărat plictisitoare și complet lipsite de personalitate. Totul depinde de tine și de felul cum reușești să le pui în valoare! Noi doar ți-am oferit câteva sugestii!