Rich Girls Studios, cel mai premiat studio de videochat la marile festivaluri

Performanta este intotdeauna recunoscuta, mai ales in videochat, unde castigurile imense si premiile sunt cele care au adus acest domeniu in atentia tuturor tinerelor care isi doresc independenta financiara si o viata de vis.

Avand o experienta de peste 17 ani in acest domeniu din ce in ce mai cunoscut si mai dorit de femei, Rich Girls Studio este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din lume, care se bucura de un succes imens, recunoscut si in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din lume. Studioul a aratat ca profesionalismul, calitatea serviciilor, implicarea si determinarea sunt ingredientele care te pot aduce in topul celor mai bune studiouri de videochat din intreaga lume.

Numeroasele premii obtinute atat de studio, cat si de modelele acestuia, sunt dovada clara ca la Rich Girls Studio totul se desfasoara la cele mai inalte standarde.

Anul acesta a fost unul Rich in premii pentru studioul de videochat care s-a intors triumfator de la numeroase evenimente de mare anvergura, recunoscute la nivel international. Rich Girls a castigat titlul de Cel Mai Bun Studio Din Lume in cadrul evenimentului YNOT AWARD, desfasurat la Praga. Echipa s-a intors triumfatoare si de la LALEXPO, primul si cel mai grandios festival din aceasta industrie, organizat la Columbia, unde a obtinut cele mai importante premii pentru Cel Mai Bun Studio International si Cel mai bun model din industria videochatului.

Model de videochat Rich Girls Studio

Studioul nu se lauda numai cu locatii luxoase aflate in inima Bucurestiului si cu echipamente foarte performante, ci si cu o echipa profesionista, extrem de dedicata si pasionata care are grija ca evolutia sa fie o trasatura caracteristica a intregului grup Rich Girls.

Toate modelele Rich au parte de contextul perfect pentru a evolua si a atinge performante incredibile care au fost recunoscute si in cadrul marilor evenimente, unde au reusit sa se faca remarcate si sa isi invinga competitia. Rich Girls Studio dispune de cea mai buna echipa de specialisti si traineri in videochat care le ajuta pe modele sa devina de top si sa se mentina acolo unde le este locul.

Premii pentru studioul Rich GirlsSfaturile pretioase si informatiile sunt extrem de importante pentru cariera unui model care este in permanenta consiliat. Modelele beneficiaza de un studio care le pune la dispozitie cele mai bune servicii de infrumusetare, un studio foto si video profesionist si o echipa alcatuita din cei mai buni regizori, art directori, fotografi si traineri dedicati care le ajuta pe modele sa se mentina in topul preferintelor celor care apeleaza la serviciile de videochat.

Rich Girls Studios nu este numai un studio de videochat, ci o adevarata familie cu un scop bine definit, acela de a deveni cel mai bun. Rezultatele sunt graitoare pentru implicarea de care intreaga echipa da dovada. De curand, studioul de videochat a fost nominalizat la XBIZ AWARDS pentru categoria Cel mai bun studio international, iar doua dintre modelele studioului, Gabriela si Andreea sunt nominalizate pentru titlul de Cel mai bun model international.

Rich Girls Studio a reusit sa depaseasca limitele tarii si sa se faca cunoscut pe plan international. Succesul este trasatura principala a echipei care se mandreste cu rezultate de exceptie in aceasta industrie in care competitia este foarte mare.