Alege sosete amuzante pentru a-ti exprima personalitatea

A devenit arhicunsocut faptul ca vestimentatia (de la sosete pana la accesoriile din par) este un mijloc de comunicare prin care se pot decodifica elemente legate de personalitatea individului care le poarta. Indiferent ca este vorba de o bandana stil rock’n’roll sau despre niste sosete amuzante, toate aceste lucruri trebuie sa fie un liant care comunica ceva despre noi.

Dupa o iarna destul de friguroasa, vremea frumoasa incepe sa-si faca prezenta, iar hainele pe care le purtam incep sa fie din ce in ce mai putine si mai colorate, lasand loc unei expunerii si combinatii mai ofertante de tinute. In materie de sosete, exista trei tipuri de oameni: oamenii care poarta sosete conventionale si cat mai ascunse, oameni care nu poarta sosete si oamenii care aleg sa poarte sosete amuzante, colorate, vii, cu tot felul de pattern-uri.

Pentru cei din urma, sostele amuzante au scopul de a da un plus tinutei lor. Ceea ce este de retinut este faptul ca aceste accesorii nu sunt nisate doar pentru o anumita categorie de oameni dintr-un anumit domeniu de munca. Fie ca esti director de companie sau agent servicii clienti, exista sosete potrivite personalitatii tale. Pentru cei care-si accesorizeaza tinutele cu sosete amuzante, avem cateva propuneri:

Sosete amuzante pentru lumea business

Sosetele amuzante din imagine sunt potrivite pentru oamenii din lumea business, deoarece au pattern-uri clasice, nu sunt nici prea colorate, dar nici prea simple. Au o cromatica care se axeaza pe 3 culori care se imbina intr-un mod elegant si adecvat. Este dovedit stiintific faptul ca hainele sobre, aranjate si destul de simple lasa o impresie puternica. Dar, daca personalitatea ta este dinamica si creativa, este putin cam greu sa te rezumi la o singura culoare. Totusi, niste sosete amuzante si delicate pot da tinutei o pata de culoare fina.

VEZI DETALII IN MAGAZIN

De asemenea, tot pentru lumea business, poti alege sa porti niste sosete amuzante care au un stil simplu, dar, totodata, jucaus. Sosetele amuzante cu buline si cu terminatia colorata sunt foarte potrivite pentru oamenii din zona de business, deoarece au un pattern simplu, uniform si usor colorat. Nu exagereaza cu nimic, sunt atent croite si se potrivesc costumelor foarte bine.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Sosete amuzante pentru hipsteri

Hipsterii sunt o categorie de oameni neconventionali si nonconformisti care tin pasul cu moda si cu trendurile, mai ales in ceea ce priveste moda. Sosetele amuzante sunt relativ un element nelipsit pentru hipsteri. Acestea trebuie sa fie cat mai colorate, cat mai observabile si cu cat mai multe pattern-uri.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Un alt model pentru hipsteri sunt sosetele cu fapturi mitice, cum sunt aceste sosete cu unicorni. Ele sunt potrivite unei tinute colorate sau uni, depinde ce vrei sa iasa in evidenta, daca vrei ca sosetele amuzante sa iasa in evidenta, purtati niste shoes simpli, o pereche de pantaloni nergi si un tricou/bluza de o singura culoare. De asemenea, poti opta pentru o tinuta colorata, shoes colorati, pantaloni cu pattern-uri (de mentionat ca nu trebuie sa fie extrem de incarcati cu modele), un tricou cu print-uri si eventual o bluza pe deasupra.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Tot in categoria de sosete amuzante pentru hipsteri intra si pattern-urile cu animale. Animalele sunt amuzante si simaptice, deci de ce sa nu existe si pe sosete? Cu toti am avut sosete cu animale cand eram mici, dar, de ceva timp, a intrat in trendurile tinerilor sa poarte sosete cu animale cool si funny. Un pattern cu o maimuta si o banana este un model amuzant si, totodata, destul de special. Sunt niste sosete care se potrivesc oricarei tinute.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Sosete amuzante cu mesaje

Cine spune ca doar tricourile sau top-urile pot contine mesaje text pe ele? Aceste sosete amuzante sunt cool, la moda si au menirea sa transmita ceva mai aparte despre personalitatea ta. „Have fun going forward” este un mesaj dedicat tinerilor care sunt la inceput de drum. Este un mesaj motivational care se va asorta cool la o tinuta nonconformista.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Sosetele „never mind about that” sunt pentru fetele rebele care au o atitudine feminista si foarte puternica. Sunt roz si cu un mesaj clar. Ceea ce este interesant la aceste sosete, pe langa mesaj, este faptul ca „about that” se va vedea doar daca te descalti.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Sostele amuzante „with you” pot fi un cadou potrivit pentru prietena ta sau pentru cineva foarte apropiat. Cromatica lor este simpla, fiind potrivite pentru tinutele girly. Culoarea baby pink este la moda de ceva timp si se pare ca va mai ramane pentru o perioada in trending.

sosete amuzante

VEZI DETALII IN MAGAZIN