Unde gasesti ochelari de soare Ray Ban originali?

 

O pereche de ochelari de soare Ray Ban este printre cele mai populari perechi de ochelari de soare pentru femei si pentru barbati. Acestia sunt cunoscuti la nivel international si sunt apreciati in special pentru calitatea lor. Pe langa faptul ca ofera protectie impotriva soarelui, ei sunt si blanzi cu ochiul uman, asta datorita componentelor specifice, croite special pentru a oferi o vedere cat mai calda si relaxata.

Pentru ca sunt atat de iubiti de publicul din intreaga lume, ochelarii de soare Ray Ban dama sunt falsificati, astfel ca, pe multe dintre site-uri putem gasi produse contrafacute, iar daca nu sunteti atenti, putem achizitiona un produs care nu este original si care nu ne ofera aceeasi protectie de calitate.

ochelari de soare ray ban originali

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Cum aleg ochelari de soare ray ban originali?

In primul rand, trebuie sa fiti foarte atenti la pretul produsului, pentru ca, in mod obisnuit, pretul unei perechi de ochelari de sare Ray Ban variaza intre 400 si 900 de lei, astfel ca daca veti regasi pe anumite site-uri un pret care difera foarte mult de intervalul pe care l-am numit anterior, ar trebui sa va puna un semn de intrebare. Acestia sunt fie contrafacuti, fie furati. Pentru a va asigura, cel mai bine este sa solicitati cardul de garantie, numarul de serie si marcajele prezente pe produs, astfel incat sa puteti verifica singuri autenticitatea produsului.

Locul de fabricatie trebuie sa fie Italia. Compania a fost achizitionata de Luxottica, astfel ca daca veti regasi insemnul Ray Ban USA, trebuie sa stiti ca nu aveti de-a face cu un produs original, ci cu unul contrafacut.

Insemne – o pereche de ochelari de soare Ray Ban dama trebuie sa aiba marcat Ray Ban – Italy. In cazul ochelarilor de tip aviator, acesta este placat sub bara de sus. In cazul in care vedeti un exemplar care are insemnul plasat peste bara de sus, atunci din nou aveti de-a face cu un produs care nu este original.

ochelari ray ban pret

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Cum alegem perechea potrivita?

Daca am invatat cum sa diferentiem produsele originale de cele contrafacute, este timpul sa descoperim modalitatile de a alege perechea potrivita pentru noi, pentru forma fetei noastre, dar si pentru preferintele in materie de accesorii.

Atunci cand optati pentru ochelari de soare ray ban aviator, trebuie sa stiti ca va puteti alege marimea potrivita. Acesta este unul dintre putinele branduri care ofera posibilitatea de a alege dintre mai multe marimi. In functie de forma fetei, fiecare persoana va opta pentru o anumita marime, care sa o avantajeze si care sa ii puna chipul in valoare. Niste ochelari de soare prea mari pe o fata mica nu vor da niciodata bine, pentru ca vor crea un aspect foarte grosolan. La fel se intampla si cu persoanele supraponderale, care este bine sa opteze pentru modele mai micute, care sa nu accentueze efectul de volum.

ray ban dama

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Modalitatile prin care compania realizeaza masuratorile se bazeaza pe doua criterii esentiale: in primul rand masoara distanta dintre lentile, precum si diametrul acestora. Masuratorile sunt puse la dispozitia clientilor, fiind marcate pe unul dntre brate, in parte dinspre interior. Prima reprezinta diametrul, iar a doua distanta dintre lentile.

Daca ar fi sa vorbim despre o marime standard, cel putin in cazul unor ochelari de soare ray ban aviator, aceea este de 58 mm. Sunt considerate masuratori medii, care se potrivesc celor mai mlte dintre fete.

Pentru a va asigura de faptul ca faceti cea mai buna alegere, specialistii va sfatuiesc sa luati drept model o pereche de ochelari pe care o aveti si o purtati de mai mult timp.

ochelari ray ban originali

VEZI DETALII IN MAGAZIN

O pereche de ochelari originali ray ban aviator va ofera flexibilitate si confort. Sunt foarte usori si sunt alcatuiti din materiale de calitate, rezistente si durabile, care va vor asigura de faptul ca va veti bucura de ei pentru cat mai mult timp. Chiar daca pretul este ceva mai ridicat decat in cazul altor produse de acest fel, calitatea lor este garantia faptului ca, pe termen lung, ati facut o investitie reusita.

ochelari originali ray ban

VEZI DETALII IN MAGAZIN