Uleiul de cocos pentru ten acneic

Uleiul de cocos are o textura solida, care se aseamana foarte mult cu untul si este alcatuit din majoritatea nutrientilor ce pot fi regasiti in nuca de cocos. In termeni generali, acest produs are calitati antifungice, protejeaza zona cardiovasculara, accelereaza arderea grasimilor, detoxigiaza, mentine sanatatea glandei tiroide, are rol de antiimbatranire, consolideaza rezistenta osoasa si reduce grasime abdominala.

In felul acesta, uleiul de cocos poate fi folosit la foarte multe probleme, insa, efectele lui asupra tenului sunt deja populare si folosite in cosmetica profesionala.

ulei de cocos cosmetic

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Cum diferentiez uleiul de cocos natural de cel fals?

Optati pentru varianta de ulei de cocos cosmetic virgin sau extravirgin. In felul acesta, va asigurati de faptul ca este procesat foarte putin, astfel ca isi pastreaza calitatile nealterate. Celelalte produse sunt procesate chimic si termic, astfel ca isi pierd mare parte din substantele benefice. Pentru obtinerea uleiului de cocos extravirgin este stoarsa pulpa, care se combina cu fulgii uscati si se preseaza in diverse moduri. Asadar, ambele variante se distanteaza foarte mult de cunoscutele natural, original sau pur, prin faptul ca isi pastreaza calitatile intacte.

Trebuie sa fie presat la rece sau extras. In cazul uleiului de cocos original, modalitatea de extractie este deosebita pentru ca este realizata exclusiv prin procedee mecanice, care nu sunt tratate termic sau chimic, astfel ca pastreaza beneficiile nucii de cocos naturale.

ulei de cocos acnee

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Un ulei de cocos acnee virgin sau extravirgin va mirosi intotdeauna a nuca de cocos; va avea aroma si gust, ceea ce inseamna ca nu a fost supus niciunui proces de rafinare, filtrare etc, astfel ca si-a pastrat in acelasi timp toate substantele benefice.

Daca este original, atunci este ambalat intr-un recipient realizat din sticla si nu din plastic. Cel mai adesea il regasim in borcane de sticla, ce nu altereaza nici gustul, dar nici calitatile produsului. In momentul in care produsul intra in contact cu un material din plastic, are tendinta de a rancezi, iar calitatile sale se pierd.

Cu siguranta, o alta modalitate foarte practica de a-ti da seama daca este sau nu un produs original este stabilirea pretului. In cazul in care constati ca un ulei de cocos pentru ten acneic are un pret prea mic, este clar ca produsul nu este de cea mai buna calitate.

crema de fata cu ulei de cocos

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Uleiul de cocos si acneea

Pe langa faptul ca este o alternativa excelenta la lotiunile de corp si la cremele de maini, uleiul de cocos aduce beneficii extraordinare unui ten, de orice tip. Poate fi folosit atat ca gel de curatare pentru fata, cat si ca demachiant.

Masca cu ulei de cocos pentru ten acneic – pentru ca are efecte hidratante, acest ulei este folositor, indiferent de tipul de ten pe care il aveti. Principalul avantaj al acestui produs este acela ca ofera un aspect foarte curat si uniform. In timp, el reuseste sa vindece tenul acneic.

ulei de cocos pentru ten acneic

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Crema de fata cu ulei de cocos – in special tenul uscat are nevoie de un produs destul de versatil, care sa fie compatibil cu o piele destul de uscata, care are tendinta de a se crapa. In felul acesta, uleiul de cocos nu face decat sa hidrateze in profunzime zona si sa indeparteze aspectul de crapatura.

Ulei de cocos pentru fata, folosit ca sapun – majoritatea sapunurilor sau gelurilor de dus pe care le gasim in marile magazine, contin foarte multe chimicale, pe care, cu siguranta nu le-am dori pe pielea noastra. Vestea cea mai buna este aceea ca uleiul de cocos poate fi folosit pe post de sapun si are beneficiul faptul ca reuseste sa curete foarte bine zona.

ulei de cocos pentru fata

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

BLAIR.RO - Revista online dedicata publicului feminin din Romania.

SUNTEM PREZENTI PE: