Vesta eleganta pentru barbati denota putere si respect

Vesta eleganta pentru barbati, ca multe accente la moda, si-a inceput viata ca o piesa functionala de imbracaminte.

Inca din secolului al XIX-lea au fost un accesoriu popular atat cu jachete cat si fara jachete si au ramas in mod rezonabil neschimbate in rolul lor inca de pe atunci.
Intr-un costum invechit sau din trei piese, vesta este facuta din aceeasi tesatura si captuseala ca restul costumului, creand o bucata uniforma de tesatura de la glezne pana la piept.

Imbracate separat, vestele sunt piese flexibile de imbracaminte pentru barbati, care pot umple roluri in uz formale sau casual.

Vesta eleganta barbati neagra

Vesta eleganta de barbati neagra este o piesa de imbracaminte foarte specifica. Ea nu este niciodata menita a fi purtate fara jacheta insotitoare.
Vesta moderna tinde sa fie taiata mult mai jos in fata decat vesta care insoteste costumul din trei piese, lasand mai multa camasa vizibila. Pentru un stil elegant, vesta poate fi purtata cu pantaloni eleganti si camasa.

Veste eleganta barbati negre

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta barbati gri

In timp ce vestele moderne sunt, de obicei, fabricate din aceeasi tesatura neagra ca jacheta, exista loc la cele mai multe evenimente formale pentru o vesta cu gust intr-o culoare separata. Pentru un stil mai casual, o vesta gri sau maro se potriveste perfect cu blugi inchisi la culoare sau cu pantaloni office.

Veste eleganta barbati gri

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta barbati cu costum din trei piese

Costumul din trei piese a fost standard la inceputul secolului al XX-lea, scazand din moda in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand rationalizarea imbracamintei a limitat disponibilitatea.

Ramane o bucata izbitoare de imbracaminte pentru barbati, asemanatoare cu jacheta costumului dublu, in forma si eleganta. Cele mai bune veste de barbati vor fi de obicei personalizate pentru a se potrivi strans si o relatie adecvata cu jacheta necesara pentru un aspect adecvat.

Vestele de imbracaminte intotdeauna acopera talie si ar trebui sa se ridice chiar deasupra buzelor sacoului, raspandind destul de larg pentru a se potrivi peste umeri fara a fi asezate sub gulerul camasii. Pentru un eveniment serios de afaceri, un costum din trei piese va fi intotdeauna alegerea potrivita, deoarece impune respect si seriozitate.

Vesta eleganta barbati cu costum din trei piese

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Infatisarea devine eleganta, dar si jucausa si este potrivita chiar si pentru o seara relaxata in oras, nu doar pentru un eveniment important.
Exista diferite modele de veste, cum ar fi in carouri, care ofera un contrast vesel cu jacheta de deasupra.

Vesta eleganta barbati cu costum din trei piese carouri

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta barbati pentru un stil casual

O vesta similara cu cele purtate cu un costum din trei piese este o vesta purtat-o intr-un stil mai casual. Adauga o nota de culoare si stil unei tinute, fara a incerca sa imite formalitatea unui costum potrivit.

Aici este preferata o vesta mai scurta, purtata cu un tricou si o pereche de blugi, pentru a se transmite dorinta de renuntare la formalitati.
Este un stil facut pentru uzura obisnuita de zi cu zi cu prietenii si familia si o alegere confortabila pentru vremea mai calda.

vesta eleganta barbati pentru un stil casual

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta barbati in dungi

Dungile traditionale sau patratelele sunt perfect acceptabile, la fel ca si alte creatii cu modele de figura elaborate sau geamuri diamantate. Accesorizata cu o cravata deosebit de eleganta, va sugera imaginea unui barbat puternic si de incredere.

Vesta eleganta barbati in dungi

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta barbati de stofa

Vesta eleganta barbati de stofa este, in general, vazuta ca o inflorire eleganta pe orice imbracaminte si este una care poate fi purtata intr-o vreme oarecum mai rece. Purtata cu camasa sau cu o helanca si o pereche de pantaloni slim, va accentua farmecul celui ce o poarta.

Vesta eleganta barbati de stofa

VEZI DETALII IN MAGAZIN

Vesta eleganta pentru barbati este articolul de imbracaminte elegant care adauga mai mult la o tinua decat cele mai multe accesorii. Ea poate adauga formalitati costumelor, stilului de imbracaminte de neegalat, confortul pentru imbracamintea casual sau caldura in intalnirile de afaceri din vremea rece.

Un costum din trei piese este un loc excelent de plecare pentru un barbat fara alte vestimentatie, deoarece vesta completeaza tinuta eleganta pentru orice eveniment important din viata unui barbat.

Dupa o prima vesta ahizitionata, decizia de a purta frecvent articole de imbracaminte este cu adevarat alegerea fiecarui om. Orice stil purtat fara variante devine plictisitor, asa ca bucurati-va de nenumaratele modele de veste elegante si jucati-va cu stilurile. Versatilitatea unei veste permite unui barbat sa fie bine imbracat si sa nu treaca neobservat.