Viata unui model Best Studios prin ochii Dianei

Sectorul de videochat este, pe langa o afacere profitabila, un potential drum de succes pentru tinerele care aspira la implinire personala si financiara. Meseria de model impune feminitate si senzualitate, pastrand, in egala masura, prezenta increzatoare a femeii independente. Tocmai de aceea, tipologia modelului de videochat Best surprinde o femeie ambitioasa, determinata si independenta, care isi asuma drumul ales si se dedica atingerii obiectivelor.

Feminitate si incredere - trasaturi modelBest Studios este un competitor de temut al industriei de videochat. Povestea Best Studios a inceput in anul 2001, iar performanta de a ramane unul dintre studiourile de renume se datoreaza pasiunii si determinarii de a evolua si a ajunge in top. Best Studios este despre implinire, evolutie si oameni. Oameni pe care ii vrea cei mai buni si cei mai performanti.

Diana, unul dintre modelele de top Best Studios, desemnata Best Live Cam Model Studio la cea de-a 7-a editie a festivalului Ynot Awards Gala, din Praga, ne va impartasi mai multe din culisele succesului de care se bucura.

B: Diana, inainte de toate, cum te simti in postura de model de top in acest domeniu? Ce sentimente sau stari iti trezeste acest statut?

D: Imi este greu sa cuprind in cateva cuvinte… Ma simt coplesita, dar in egala masura stiu ca meritam aceasta recunoastere. Am un sentiment de implinire, recunoastere, putere, simt ca am atins apogeul.

B: Sa stii ca, din exterior, o recunoastere de asemenea grandoare chiar reprezinta apogeul. Dar intorcandu-ne cu 4 ani in urma, cand iti decideai drumul in viata, ce te-a determinat sa alegi videochatul si, implicit, Best Studios?

D: Mi-am gasit motivatia si, ulterior, vocatia pentru a fi model de videochat. Eram frustrata pentru ca oricat de mult imi doream sa avansez, bateam pasul pe loc. Financiar, profesional, personal. Imi doream sa am o siguranta financiara, sa nu depind de parinti, sa nu gasesc scuze sa nu ies intr-o sambata in oras cu prietenii, din cauza ca am platit chiria si nu mi-au mai ramas bani de cheltuiala. Sunt multe motive, n-as sti sa le comprim incat sa iasa o idee generala, insa lipsa banilor si a evolutiei au fost principalele doua motive care m-au adus aici. De ce Best Studios? Pentru ca Best Studios este despre oameni, apreciaza fiecare persoana si investeste in ea pentru a o ajuta sa infloreasca si sa atinga implinirea sub toate formele ei.

B: Vorbesti cu intensitate despre inceputurile tale si dai dovada de pasiune fata de ceea ce faci. Care sunt beneficiile pe care ti le aduce aceasta meserie?

D: Intensa este si viata mea, gandeste-te cat de palpitant este sa iti expui laturile pe care nici macar nu stiai ca le ai, pentru ca nu ieseau la suprafata. Beneficiile sunt multe, incepand cu planul personal si pana la cel profesional. In primul rand, meseria de model videochat a scos la suprafata feminitatea si senzualitatea care m-au facut mai sigura pe mine, m-au ajutat sa fiu o femeie, o partenera si un camarad, combinatia pe care orice barbat si-ar dori-o. Pe plan profesional, cum bine puteti vedea, am castigat recunostinta, am ajuns la un nivel la care imi pot achizitiona absolut orice, pot calatori, ma pot gandi la un viitor fara griji pentru familia mea si implicit pentru mine. Pe langa toate acestea, sunt inconjurata de o echipa completa, care ma sustine si imi ofera pregatirea necesara astfel incat sa performez si sa ajung din ce in ce mai sus.

B: Diana, reflectand asupra intregului tau parcurs in cadrul Best Studios, care consideri ca sunt principalele avantaje ale meseriei de model?

D: Principalul avantaj este programul flexibil, pe care ti-l poti schita dupa bunul plac. Poti lucra ziua sau noaptea, in functie de programul tau. Ai concediu, ca in orice alta meserie, dar timpul liber oricum nu va fi vreodata o problema. Un alt avantaj este acela ca Best Studios investeste in tine, spre deosebire de alte meserii in care angajatii ajung sa iasa in pierdere (transport nedecontat, mese neasigurate, bani pentru haine etc). Pentru ca firmele mari impun o tinuta business, dar te platesc cu 1500 Ron ca junior, ceea ce, sincer va spun… este o bataie de joc. Ca model de videochat te bucuri de servicii de infrumusetare, make-up si styling, lucrezi din confortul camerelor luxoase pe care Best Studios le pune la dispozitia modelelor si esti rasfatata. Acum, ca stau sa ma gandesc, Best Studios este o a doua casa in care primesc dragostea si sprijinul de care am dus lipsa in anii trecuti.

B: Imagineaza-ti ca Best Studios este o persoana draga tie, careia ii datorezi intregul succes de care te bucuri azi. Ce i-ai spune daca te-ai uita in ochii ei?

D: Iti multumesc, Best Studios, pentru ca m-ai facut mare si ai crezut in mine! Cuvintele sunt de prisos, respectul si dedicarea continua sunt singurele modalitati prin care i-as putea arata toata recunostinta mea.

Diana este unul dintre exemplele de succes ale femeilor puternice si independente care s-au reinventat din cenusa sperantelor iluzorii. Modelele de videochat Best sunt, inainte de toate, modele de caracter, atitudine si tarie, iar intr-o lume in care fiecare lupta pe cont propriu, sunt norocoase sa se dezvolte in spiritul unit al unei echipe, pentru ca in final sa reprezinte pe culmile succesului povestea pe care au scris-o impreuna.